HR as a Service

Kun perinteinen henkilöstöjohtaminen ei vain riitä.

Tarvitseeko yrityksesi HR-henkilöä, jonka kanssa henkilöstöasiat, yrityskulttuuri ja johtoryhmätoiminta hoituvat heti ja asiantuntemuksella? Leidenschaftilta saat kokeneen HR-johtajan palveluna ja hommat lähtevät käyntiin välittömästi. Ei odottelua, ei turhia kustannuksia eikä riskiä.

laura-tarkka-400x400

”Leidenschaftin HRaaS oli korvaamaton apu esimiestyömme uudistamisessa ja yrityskulttuurimme rakentamisessa.”

 

Laura Tarkka
Kämp Collection Hotels

HR-ammattilainen töihin toimitettuna

Mitä saat kun tilaat meiltä ammattilaisen?

Olemme johtaneet ja tehneet yrityskulttuuria ja HR:ää palveluna kahdesta viiteen päivää viikossa niin pörssiyhtiöissä kuin neljän hengen start-upissa. Olemme luoneet rakenteet kasvulle, arvot toiminnalle, muotoilleet henkilöstöprosesseja ja sparranneet johtoa. Olemme myös hoitaneet välivaiheen, kun entinen HR on lähtenyt ja uutta ei ole vielä rekrytoitu tai olemme olleet apuna yritysjärjestelyä tehtäessä. Teemme töitä monesti työpareina, jolloin asiakkaamme käytössä on toisiaan täydentävää erityisosaamista.

Lue lisää HRaaS -palvelustamme yrityskulttuurimuotoilijamme Helin blogista.

Ota yhteyttä

Saisiko teille olla HR-ammattilainen?

Me emme halua koskaan syödä yksin. Olemme halukkaita ja innokkaita keskustelemaan kanssasi mistä tahansa haasteesta tai mahdollisuudesta, jonka äärellä päiväpainisi käyt. Jos hyvin käy, voimme löytää yhdessä ratkaisun haasteisiisi. Olemme myös rohkeita sanomaan ei, jos emme ole parhaimmillamme haasteesi ääressä. Kanssamme vietetty tunti ei vielä tähän mennessä ole vienyt yhtään organisaatiota taaksepäin.

Jos yrityskulttuuri on sinulle tai yrityksellesi tärkeä, ota yhteyttä.

Markus Jussila

toimitusjohtaja
+358 50 346 7570
markus@leidenschaft.fi

Jätä yhteystietosi

niin me otamme yhteyttä sinuun

[contact-form-7 id=”5414″]