yok_logo_valkoinen
Podcast-sarja

Yrityskulttuuri on kuningas -podcast

Panu Luukan Yrityskulttuuri on kuningas -kirja julkaistiin keväällä 2019. Keväällä 2020 julkaisimme kirjaan perustuvan ja sitä tukevan Yrityskulttuuri on kuningas -podcastin.
Podcastin ensimmäisellä tuotantokaudella (2020) keskustellaan siitä, mitä yrityskulttuurilla oikeasti tarkoitetaan, miksi se on tärkeä ja miten kulttuurilla rakennetaan yritykselle todellista kilpailuetua. Lähestymme kulttuuria kymmenen yritysjohtajan henkilökohtaisen kasvutarinan kautta. Tarinoiden kautta kuulijalla on mahdollisuus oppia iso nippu konkreettisia tekoja menestyvien yritysten takaa. Tekoja, jotka toimivat ja niitä, jotka eivät.

Toisella tuotantokaudella (2021) keskustellaan kulttuuristrategian konkreettisista osa-alueista, joilla tavoitekulttuuria rakennetaan. Toisen tuotantokauden vieraana on esimerkillisiä organisaatioita ja johtajia, jotka ovat onnistuneet rakentamaan toimivia rakenteita ja käytänteitä.

Kausi 2

Kausi 1

Tilaa podcast-sarja Spotifysta, Applesta tai katso YouTubesta.Yrityskulttuuri on kuningas
mistä podcastissa puhutaan

Suomi tarvitsee intohimoisemman työelämän.

Yrityskulttuurimuotoilijamme Panu Luukka on kirjoittanut yrityskulttuuria käsittelevän kirjan Yrityskulttuuri on kuningas – Mikä, miksi ja miten?

Kaikki alkaa yrityskulttuurista. Oikeanlainen yrityskulttuuri rakennetaan jokaisen yrityksen omista lähtökohdista; sitä ei voi kopioida.

Voittavan kulttuurin rakentaminen edellyttää työntekijäymmärrystä. Sen ja yrityskuluttuurin avulla muodostetaan toivotunlainen työntekijäkokemus, joka taas johtaa toivottuun asiakaskokemukseen; näiden kokemusten rajapinnassa syntyvät organisaation todellinen brändi ja maine.

Parhaimmillaan asiakaskokemus johtaa asiakasuskollisuuteen, joka lopulta määrittää yrityksen menestyksen. Kaikki lähtee organisaation ihmisistä ja kulttuurista, joka ohjaa heidän toimintaansa. Siksi kulttuuri on kuningas.

Tämä helppolukuinen – ja räväkkä – kirja auttaa tämän vuosituhannen johtajia sekä ymmärtämään että johtamaan yrityksen kulttuuria.

Voit tilata sen Alma Talentin -verkkokaupasta.

yrityskulttuurikirja