Podcastit

Yrityskulttuuri on kuningas -podcast

Panu Luukan Yrityskulttuuri on kuningas -kirja julkaistiin keväällä 2019. Keväällä 2020 julkaisimme kirjaan perustuvan ja sitä tukevan Yrityskulttuuri on kuningas -podcastin.
Podcastin ensimmäisellä tuotantokaudella (2020) keskustellaan siitä, mitä yrityskulttuurilla oikeasti tarkoitetaan, miksi se on tärkeä ja miten kulttuurilla rakennetaan yritykselle todellista kilpailuetua. Lähestymme kulttuuria kymmenen yritysjohtajan henkilökohtaisen kasvutarinan kautta. Tarinoiden kautta kuulijalla on mahdollisuus oppia iso nippu konkreettisia tekoja menestyvien yritysten takaa. Tekoja, jotka toimivat ja niitä, jotka eivät.

Toisella tuotantokaudella (2021) keskustellaan kulttuuristrategian konkreettisista osa-alueista, joilla tavoitekulttuuria rakennetaan. Toisen tuotantokauden vieraana on esimerkillisiä organisaatioita ja johtajia, jotka ovat onnistuneet rakentamaan toimivia rakenteita ja käytänteitä.

Kausi 2

Kausi 1

Future Workplaces -podcast

Future Workplaces -podcastissa raotetaan verhoa yrityskulttuurin johtamiseen Future Workplaces -sertifioinnin saavuttaneissa yrityksissä. Millaista yrityskulttuuria näissä yrityksissä tavoitellaan ja millaiset arkea ohjaavat käytännöt on todettu toimiviksi tavoitellun kulttuurin johtamisessa? Keskusteluiden hostina toimii Leidenschaftin sisaryrityksen Siqnin co-founder Mona Rundberg.