Arvojen muotoilu

Vahva yrityskulttuuri rakentuu aina arvoille.

Yrityksen arvot eivät ohjaa bisnestä, vaan ihmisiä bisneksessä. Siksi arvot tulee kirjoittaa työntekijöille. Asiakkaille yrityksen arvot tulevat todeksi kokemuksista, ei huoneentauluista. Siksi arvot tulee suunnata työntekijöille, ei asiakkaille tai sijoittajille.

Miksi arvojen muotoilu?

  • Arvot toimivat konkreettisena johtamisen välineenä arjessa.
  • Hyvin muotoillut arvot toimivat yrityskulttuurin pohjana.
  • Arvojen mukaan palkataan, palkitaan, ylennetään ja irtisanotaan.
  • Arvot ovat vahvin johtamisen väline.
Mitä saat kun tilaat meiltä arvojen muotoilun?

Muotoilemme yrityksenne näköiset arvot.

Arvot ovat vahvin johtamisen väline. Arvojen tehtävänä on kertoa henkilöstölle, miten toimimalla yrityksessä toimii oikein ja miten toimimalla yritys uskoo pääsevänsä tavoitteisiinsa.

Mielestämme arvoprosessi ei ole konsensusharjoite. Emme myöskään usko, että arvoprosessin demokratisoiminen on tarpeellista, sillä lähtökohtaisesti se luo työntekijöille vain illuusion vaikutusmahdollisuudesta. Arvojen pitää tulla yrityksen omistajilta ja/tai toimivalta johdolta, sillä heidän sitoutumisensa arvoihin on ensisijaisen tärkeää. Työntekijät toki sitoutetaan prosessiin, mutta kutsu meidät kertomaan miten ja missä vaiheessa.

Toimimme arvojen muotoilijoina ja sanoittajina, sekä vastaamme koko prosessin fasilitoimisesta ja johtamisesta. Lopputulemana ovat selkeästi sanoitetut ja innostavat arvot, jotka ohjaavat kaikkea arjen toimintaa. Tämän lisäksi voimme auttaa teitä viemään arvot organisaationne arkeen.

Lataa maksuton opas arvoista

Pieni arvo-opas

Paras tapa johtaa yrityksen kulttuuria on määrittää organisaatiolle selkeät arvot ja johtaa organisaatiota niiden avulla ja niiden kautta. Mutta miten se tehdään? Lataa maksuton arvo-oppaamme yrityksen johdolle ja HR:lle, niin tiedät!

Pieni arvo opas square-1

Oletko valmis määrittelemään arvonne?

Ota yhteyttä!

Emmi Kantonen

johtaja, asiakkuudet ja palvelut

Emmi keskustelee kanssasi mistä tahansa haasteesta tai mahdollisuudesta, jonka äärellä olet. Jos hyvin käy, voimme löytää yhdessä ratkaisun haasteisiisi. Olemme myös rohkeita sanomaan ei, jos emme ole parhaimmillamme haasteesi ääressä.

emmi@leidenschaft.fi

0503708419

Ota yhteyttä

Tai jätä meille yhteydenotto­pyyntö!Me emme halua koskaan syödä yksin. Olemme halukkaita ja innokkaita keskustelemaan kanssasi mistä tahansa haasteesta tai mahdollisuudesta, jonka äärellä päiväpainisi käyt. Jos hyvin käy, voimme löytää yhdessä ratkaisun haasteisiisi. Olemme myös rohkeita sanomaan ei, jos emme ole parhaimmillamme haasteesi ääressä. Kanssamme vietetty tunti ei vielä tähän mennessä ole vienyt yhtään organisaatiota taaksepäin.

Jos yrityskulttuuri on sinulle tai yrityksellesi tärkeä, ota yhteyttä.