Meille töihin?

Miksi Leidenschaft?

Töillä on tekijänsä.
Sankaritöillä talenttinsa.

Se, jolla on talentti, voittaa. Tätä totuutta julistamme asiakkaillemme ja elämme sitä todeksi omassa arjessamme. Tavoitteenamme on olla yrityskulttuurin kehittäjien tavoitelluin työpaikka. Tarvitsemme kasvavaan joukkoomme myös tyyppejä, joiden intohimona on myyntityö; meillä pääset myymään työelämää paremmaksi!

Tiedämme, että Leidenschaftin oma yrityskulttuuri, se sisäinen todellisuutemme, määrittää menestyksemme rekrymarkkinoilla. Tässä edellisen Siqni-kyselymme tulokset. Nämä asiat saavat työntekijämme liekkeihin ja näin asiat arjessamme toteutuvat.

Ammattitaitoiset kollegat 97
Organisaation innostava päämäärä ja tavoite 93
Vaikutusmahdollisuudet omaan työhön ja työympäristöön 91
Omia kiinnostuksia vastaavat kehitysmahdollisuudet 85
Työpaikan vahva yhteishenki 97

Jos harkitset uraasi laidarina, tsekkaa nämä teemat, jotka koemme Leidenschaftilla työn tekemisen kannalta merkityksellisiksi.

Parempi työelämä, menestyvämmät yritykset

Missionamme on muuttaa suomalainen tapa tehdä töitä. Se tarkoittaa parempia työpaikkoja ja menestyvämpiä yrityksiä. Jos tämä ei saa sinua liekkeihin, älä lue pidemmälle. Sinulla on varmasti hyvä ura edessäsi, mutta jossain muualla.

Yhteisö

Leidenschaft on huippuosaajien vahva yhteisö. Osaamista tärkeämpää meille on kuitenkin aina tyyppi ja asenne. Me haluamme palkata joukkoomme vain sellaisia talentteja, jotka haluavat vuorovaikuttaa ja jotka haluavat olla osa oppivaa yhteisöä. Teemme työtä asiakkaillamme, mutta jokaisella meistä on tiimin tuki takanaan ja kollegoiden numerot suosikkilistoilla. Tapaamme myös säännöllisesti toimistollamme, joko oppimisen tai yhdessäolon tiimoilta. Laidari ei ole koskaan yksin.

Kehittyminen

Olemme kaikki keskeneräisiä ja ylpeitä siitä (paitsi Panu, jonka on kovin vaikea myöntää tätä elämän tosiasiaa). Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että me laidarit haluamme oppia jatkuvasti lisää, niin yksilöinä kuin yhteisönä. Me opimme yhteisissä projekteissa toisiltamme, me opimme asiakkailtamme, luemme ja kuuntelemme. Meidän kanssamme oppimisella vain taivas on rajana. Me emme halua pelkästään oppia, vaan jakaa oppimaamme. Meillä ei mikään ole niin arvokasta kuin pelata kaveri paremmaksi. Lupaamme, että työskentely Leidenschaftilla nostaa markkina-arvoasi yrityskulttuurin huippuasiantuntijana. Mitäs siihen sanot?

Tekemisen ytimeen

HR on tukifunktio. On aina ollut ja tulee aina olemaan. Voit kutsua itseäsi liiketoiminnan strategiseksi kumppaniksi, mutta päivän päätteeksi olet kuitenkin tukemassa ydinliiketoiminnan olemassaoloa ja onnistumista. Ja tämä kaikki on ihan ok. Mutta, tunne siitä, että on oikeasti liiketoiminnan ytimessä, siinä miksi yritys on perustettu, on huumaava. On hauskaa olla joskus jotain muuta kuin kuluerä. Meillä olet enemmän kuin tekemisen ytimessä: Olet ydin. Jos et ole koskaan sitä kokenut suosittelemme. Kuten sanottu, se on melkoisen mukava tunne.

#TGIM

Maanantain pitää olla viikon paras päivä. Enough said! #TGIM

TÖIHIN MEILLE

Olisitko sinä uusi laidari?

Leidenschaft on perustettu muuttamaan suomalaista työelämää. Me uskomme, että yrityskulttuuri ja parempi johtaminen ovat tämän muutoksen keskiössä. Etsimme jatkuvasti kasvavaan joukkoomme lisää suomalaisen työelämän uudelleenmuotoilijoita.

Jos yrityskulttuuri, sen ymmärtäminen ja muotoilu ovat sinulle sydämen asioita, katsasta avoimet työpaikkamme rekry-sivuiltamme.