HR palveluna

Vuokraa uuden ajan HR-ammattilainen. Palveluna.

Pitäisikö palkata HR- tai HC-tiimi? Tai räjäyttää nykyinen? Toimitusjohtaja ei ehdi, myyntijohtajaa ei kiinnosta eikä talousjohtaja osaa. Emme ole varmoja haluammeko perustaa omaa tiimiä. Riittääkö meille töitä kokopäiväiselle henkilöstöihmiselle? Millaisen henkilön tarvitsemme? Minkälaisen ihmisen saamme?

Edut pähkinänkuoressa

  • Yksi
  • Kaksi
  • Kolme
  • Neljä…

Joskus neljä kättä on parempi kuin ei yhtään.

Kysymyksiä on paljon. Hyvä vastaus moniin näistä kysymyksistä on Leidenschaftin HR palveluna. Olemme auttaneet HRaaSin avulla yritysjohtoa johtamaan kulttuureitaan niin pörssiyhtiöissä kuin neljän hengen start-upissa. Olemme luoneet rakenteita kasvulle, tai hoitaneet välivaiheen, kun entinen HR on lähtenyt ja uutta ei ole vielä rekrytoitu. Olemme olleet apuna myös yritysjärjestelyä tehtäessä ja niin edelleen ja niin edelleen.

Kaikkia HRaaS palveluitamme yhdistää se, että asiantuntijamme keskittyy yrityskulttuuria rakentavien toimenpiteiden suunnitteluun ja toteutukseen. Lounarien jakamiset ja lomakirjapidon jätämme muiden HR-talojen tehtäväksi.

Teemme töitä monesti työpareina, jolloin asiakkaamme käytössä on toisiaan täydentävää erityisosaamista. Näin osaavat johtoryhmätason ammattilaisemme pystyvät tarttumaan työhön välittömästi ja saamaan tuloksia aikaan ensimmäisestä päivästä lähtien.

Case

Joku osti meiltä joskus jonkun

Suspendisse ad imperdiet eros ac a mus convallis iaculis at a conubia a felis cursus parturient habitasse auctor mus congue class a morbi ullamcorper parturient dignissim suspendisse quisque. Augue quisque taciti eu mus parturient fusce mattis mauris sodales tempor a bibendum lacinia odio. Habitasse sit ridiculus a vestibulum taciti eros nullam hendrerit posuere consectetur a ultricies blandit laoreet quisque commodo est elementum ullamcorper rhoncus a a fames lorem nisi orci.

Leidenschaft - Suomen ensimmäinen yrityskulttuuritoimisto
Ota yhteyttä

Oletko valmis pistämään asiat kuntoon?

Me emme halua koskaan syödä yksin. Olemme halukkaita ja innokkaita keskustelemaan kanssasi mistä tahansa haasteesta tai mahdollisuudesta, jonka äärellä päiväpainisi käyt. Jos hyvin käy, voimme löytää yhdessä ratkaisun haasteisiisi. Olemme myös rohkeita sanomaan ei, jos emme ole parhaimmillamme haasteesi ääressä. Kanssamme vietetty tunti ei vielä tähän mennessä ole vienyt yhtään organisaatiota taaksepäin.

Jos yrityskulttuuri on sinulle tai yrityksellesi tärkeä, ota yhteyttä.