HR palveluna

Vuokraa uuden ajan HR-ammattilainen. Palveluna.

Pitäisikö palkata HR- tai HC-tiimi? Tai räjäyttää nykyinen? Toimitusjohtaja ei ehdi, myyntijohtajaa ei kiinnosta eikä talousjohtaja osaa. Emme ole varmoja haluammeko perustaa omaa tiimiä. Riittääkö meille töitä kokopäiväiselle henkilöstöihmiselle? Millaisen henkilön tarvitsemme? Minkälaisen ihmisen saamme?

Kysymyksiä on paljon. Hyvä vastaus moniin näistä kysymyksistä on Leidenschaftin HR palveluna. Olemme auttaneet HRaaSin avulla yritysjohtoa johtamaan kulttuureitaan niin pörssiyhtiöissä kuin neljän hengen start-upissa. Olemme luoneet rakenteita kasvulle, tai hoitaneet välivaiheen, kun entinen HR on lähtenyt ja uutta ei ole vielä rekrytoitu. Olemme olleet apuna myös yritysjärjestelyä tehtäessä ja niin edelleen ja niin edelleen.

Kaikkia HRaaS palveluitamme yhdistää se, että asiantuntijamme keskittyy yrityskulttuuria rakentavien toimenpiteiden suunnitteluun ja toteutukseen. Lounarien jakamiset ja lomakirjapidon jätämme muiden HR-talojen tehtäväksi.

Teemme töitä monesti työpareina, jolloin asiakkaamme käytössä on toisiaan täydentävää erityisosaamista. Näin osaavat johtoryhmätason ammattilaisemme pystyvät tarttumaan työhön välittömästi ja saamaan tuloksia aikaan ensimmäisestä päivästä lähtien.

Ota yhteyttä

Haluatko jutella tästä lisää?

Jätä yhteystietosi, niin me otamme yhteyttä sinuun