HR-johtaja palveluna

HRAAS, uuden ajan HR-ammattilainen. Palveluna.Pitäisikö palkata HR- tai HC-tiimi? Tai räjäyttää nykyinen? Toimitusjohtaja ei ehdi, myyntijohtajaa ei kiinnosta eikä talousjohtaja osaa. Emme ole varmoja haluammeko perustaa omaa tiimiä. Riittääkö meille töitä kokopäiväiselle henkilöstöihmiselle? Millaisen henkilön tarvitsemme? Minkälaisen ihmisen saamme?

Miksi HRAAS, HR-ammattilainen palveluna?

  • Huippuosaaja juuri oikealla hetkellä sopivaksi ajaksi.
  • Koko Leidenschaftin tiimi käytettävissä joustavasti.
  • Saat apua nopeasti ja tehokkaasti juuri niin pitkäksi ajaksi kuin haluat.
  • Johtaja ja aikaansaaja samassa paketissa.

HR- ja yritys­kulttuuri­osaamista oikein­mitoitettuna palveluna.

Kysymyksiä on paljon. Hyvä vastaus moniin näistä kysymyksistä on Leidenschaftin HR palveluna. Olemme auttaneet HRaaSin avulla yritysjohtoa johtamaan kulttuureitaan niin pörssiyhtiöissä kuin neljän hengen start-upissa. Olemme luoneet rakenteita kasvulle, tai hoitaneet välivaiheen, kun entinen HR on lähtenyt ja uutta ei ole vielä rekrytoitu. Olemme olleet apuna myös yritysjärjestelyä tehtäessä ja niin edelleen ja niin edelleen.

Kaikkia HRaaS palveluitamme yhdistää se, että asiantuntijamme keskittyy yrityskulttuuria rakentavien toimenpiteiden suunnitteluun ja toteutukseen. Lounarien jakamiset ja lomakirjapidon jätämme muiden HR-talojen tehtäväksi.

Teemme töitä monesti työpareina, jolloin asiakkaamme käytössä on toisiaan täydentävää erityisosaamista. Näin osaavat johtoryhmätason ammattilaisemme pystyvät tarttumaan työhön välittömästi ja saamaan tuloksia aikaan ensimmäisestä päivästä lähtien.

Yrityskulttuurin huippu­ammattilainen organisaatioosi?

Ota yhteyttä!

Emmi Kantonen

johtaja, asiakkuudet ja palvelut

Emmi keskustelee kanssasi mistä tahansa haasteesta tai mahdollisuudesta, jonka äärellä olet. Jos hyvin käy, voimme löytää yhdessä ratkaisun haasteisiisi. Olemme myös rohkeita sanomaan ei, jos emme ole parhaimmillamme haasteesi ääressä.

emmi@leidenschaft.fi

0503708419

Ota yhteyttä

Tai jätä meille yhteydenotto­pyyntö!

Me emme halua koskaan syödä yksin. Olemme halukkaita ja innokkaita keskustelemaan kanssasi mistä tahansa haasteesta tai mahdollisuudesta, jonka äärellä päiväpainisi käyt. Jos hyvin käy, voimme löytää yhdessä ratkaisun haasteisiisi. Olemme myös rohkeita sanomaan ei, jos emme ole parhaimmillamme haasteesi ääressä. Kanssamme vietetty tunti ei vielä tähän mennessä ole vienyt yhtään organisaatiota taaksepäin.

Jos yrityskulttuuri on sinulle tai yrityksellesi tärkeä, ota yhteyttä.