Pieni arvo-opas

Arvojen kautta yritys kertoo minkälaista toimintaa se organisaatiossaan arvostaa ja kääntäen, minkälaista toimintaa se ei suvaitse. Oikeanlaisilla, toiminnallista lisäarvoa tuottavilla arvoilla luodaan voittavaa kulttuuria ja tyhjänpäiväisillä arvoilla, no sellaista samaa kulttuuria kuin naapurissa.

Paras tapa johtaa yrityksen kulttuuria on määrittää organisaatiolle selkeät arvot ja johtaa organisaatiota niiden avulla ja niiden kautta. Mutta miten se tehdään?

Vastauksia menestykseen

Arvojen kautta johtaminen edellyttää niiden ymmärtämistä.Julkaisimme maksuttoman oppaan kaikille arvojen avulla johtamisesta kiinnostuneille. Nopealukuinen Pieni arvo-opas kiteyttää näkemyksemme siitä mitä arvot ovat, miksi ne ovat tärkeitä, miten arvot synnytetään ja miten niiden kautta johdetaan. Opas pohjautuu Panu Luukan Yrityskulttuuri on kuningas –kirjaan.

Täytä tietosi alla olevaan lomakkeeseen, niin saat linkkiä painamalla oppaan luettavaksesi. Hyviä lukuhetkiä!

Pieni-arvo-opas-kansi
panu-luukka

”Arvot ja johdon sitoutuminen niihin määrittävät organisaation kulttuurin. Vaikuttaakseen työntekijöiden tekemiseen täytyy arvot muotoilla siten, että ne koskettavat työntekijöitä tunnetasolla.”

 

Panu Luukka
oppaan kirjoittaja, yksi Leidenschaftin perustajista ja paremman työelämän evankelista