Tositarkoituksella osa 5: Lupaatte, että kehityn. Miten?

Laidarit etsivät kollegaa tosi tarkoituksella!

Vastaamme viiden blogin sarjalla rekryprosessissamme eniten kysymyksiä esiin nostaneisiin asioihin ja kuvaamme samalla uniikkia kulttuuriamme. Kaikki esiin nousseet teemat ovat valideja epäilyksiä ja huolia; ei duunin vaihtaminen ikinä ole helppoa ja etenkin tällaiseen ”uuteen” siirtyminen on vielä vaikeampaa.

Kaikki blogit olemme kirjoittaneet me, Leidenschaftiin palkatut yrityskulttuurimuotoilijat. Me olemme itse käyneet saman prosessin läpi ja itse kukin miettineet samoja kysymyksiä. Kaikki uskalsimme tehdä hyppäyksen ja emme ole sitä katuneet. Lue kirjoituksemme, niin tiedät tasan tarkkaan, onko Leidenschaft sinulle paras työpaikka.

Terveisin, Johanna, Enna, Mikko ja Anna

Kysymys 5. ”Leidenschaftilla lupaamme kehittymisen ja yhteisön, johon voit aina luottaa ja joka on aina tukenasi – missä ikinä oletkin” – mutta miten tämä toimii käytännössä?

Kaikki lähtee ammattitaitoisista kollegoista. Yhteisön vaikutus ja tuki näkyy päivittäin, vaikka interim-johtajan roolissa menemme asiakkuuteen itsenäisesti. Tapaamme viikoittain koko joukolla, tämän lisäksi meillä on sähköiset yhteydenpitokanavat, käymme oma-aloitteisesti lounailla asiakaspäivien lomassa ja soittelemme toisillemme päivittäin. Yhteisö ja sen vaikutus ovat suoraan sidonnaisia luottamukseen, ilman sitä on ihan sama, minkälaisia yhteydenpitovälineitä tai ratkaisuja on käytössä. Et tule ikinä olemaan yksin, tämän voimme luvata.

Tuen saaminen ei ole myöskään vain omasta aktiivisuudestasi kiinni. Kehitämme koko ajan parempaa sisäistä rakennetta, jotta tuki ja kehitys tapahtuu luonnollisesti arjessa, ei vain silloin kun joku asia painaa jo päälle. Osaamisen jakamiseen kokeilemme esimerkiksi nyt neljä kertaa vuodessa järjestettävää puolen päivän pecha kucha– tyylistä tapaamista, jossa jokainen meistä esittelee lyhyesti tärkeimmät opit viimeisistä projekteista.

Tuloksia nopealla aikataululla

Harvinaista herkkua – näet tuloksia nopeallakin aikataululla! Erona moniin konsulttitaloihin, tuomme projekteissamme konkreettiset etenemisstepit ja olemme valmiita tukemaan toteutuksessa myös heti projektin loputtua. Pystymme tukemaan asiakasta siis kaikilla elinkaaren vaiheilla, projektista ymmärryksen saavuttamiseen ja pitkäaikaisempaan kehitykseen.

Tämä on innostavaa meille muotoilijoille, koska pystymme näkemään työmme jäljen suhteellisen nopeasti, mikä HR-puolella on usein vaikeaa. Tietysti kulttuurin muuttaminen on aina hidasta, sillä muutokset näkyvät luonnollisesti pitkän ajan päästä.

Resonoiko kirjoitus sinussa? Laita meille hakemus ja palataan pian asiaan, haluamme kuulla sinusta lisää! Voit täyttää työhakemuksemme täällä.