Tositarkoituksella osa 4: Sun pitää uskaltaa sanoa totuus, aina

Laidarit etsivät kollegaa tosi tarkoituksella!

Vastaamme viiden blogin sarjalla rekryprosessissamme eniten kysymyksiä esiin nostaneisiin asioihin ja kuvaamme samalla uniikkia kulttuuriamme. Kaikki esiin nousseet teemat ovat valideja epäilyksiä ja huolia; ei duunin vaihtaminen ikinä ole helppoa ja etenkin tällaiseen ”uuteen” siirtyminen on vielä vaikeampaa.

Kaikki blogit olemme kirjoittaneet me, Leidenschaftiin palkatut yrityskulttuurimuotoilijat. Me olemme itse käyneet saman prosessin läpi ja itse kukin miettineet samoja kysymyksiä. Kaikki uskalsimme tehdä hyppäyksen ja emme ole sitä katuneet. Lue kirjoituksemme, niin tiedät tasan tarkkaan, onko Leidenschaft sinulle paras työpaikka.

Terveisin, Johanna, Enna, Mikko ja Anna

Kysymys 4. ”Paras lopputulos projektille saattaa olla se, että lennät sieltä johtoryhmäesityksestä ulos” – öööööö?”

Asiakkuuksissa meidän odotetaan olevan suoria ja rohkeita. Odotukset meitä kohtaan ovat aina kovat, emmekä voi niitä pettää. Meidät tunnettaan suorapuheisuudestamme, joten tehtävänämme on tuoda esiin myös ne kipeiltä tuntuvat asiat. Teemme sen rohkeasti ja rakentavasti, unohtamatta myöskään onnistumisia.

Emme mene nautiskellen löylyttämään ketään, mutta emme myöskään tuo asioita pehmusteilla varustettuna. Rohkeus on vaikeaa. Sitä saa Leidenschaftilla harjoitella ja projektipurut johtoryhmille teemme aina pareittain, meillä ei tarvitse olla rohkea yksin – paitsi jos välttämättä sitä haluat.

Rohkeus koskee meitä asiakkuuksien lisäksi myös sisäisesti. Olemme luvanneet toisillemme, että olemme suoria ja koko organisaatio saa kontribuoida Leidenscahftin kehittämiseen. Tämä osoittaa myös isoa rohkeutta perustaja-omistajiltamme. Luottamus on rohkeutta ja siihen ajatukseen rakentuu koko olemassaolomme. Tässä, kuten muissakin teemoissa todettakoon, että olemme kaikki keskeneräisiä.

Voisimme aina olla rohkeampia ja kasvaessamme tässä tulee olemaan haastetta, kun ympärillä on kymmenen ihmistä enemmän kuin aiemmin. Tällaiset asiat ovat kuitenkin ratkaistavissa ja tiedostaminen on jo puoli voittoa!

Resonoiko kirjoitus sinussa? Laita meille hakemus ja palataan pian asiaan, haluamme kuulla sinusta lisää! Voit täyttää työhakemuksemme täällä.