Tositarkoituksella osa 3: Tekemisen vapaus, yeah sure

Laidarit etsivät kollegaa tosi tarkoituksella!

Vastaamme viiden blogin sarjalla rekryprosessissamme eniten kysymyksiä esiin nostaneisiin asioihin ja kuvaamme samalla uniikkia kulttuuriamme. Kaikki esiin nousseet teemat ovat valideja epäilyksiä ja huolia; ei duunin vaihtaminen ikinä ole helppoa ja etenkin tällaiseen ”uuteen” siirtyminen on vielä vaikeampaa.

Kaikki blogit olemme kirjoittaneet me, Leidenschaftiin palkatut yrityskulttuurimuotoilijat. Me olemme itse käyneet saman prosessin läpi ja itse kukin miettineet samoja kysymyksiä. Kaikki uskalsimme tehdä hyppäyksen ja emme ole sitä katuneet. Lue kirjoituksemme, niin tiedät tasan tarkkaan, onko Leidenschaft sinulle paras työpaikka.

Terveisin, Johanna, Enna, Mikko ja Anna

Kysymys 3. ”Meillä teet töitä missä, milloin ja kenelle haluat” – yeah sure, miten niin?”

Joustavat aikataulut ovat Leidenschaftin yksi isoimmista eduista, todistetusti omien Siqni-tulostemme kautta, meille 2. merkityksellisin asia on ”Vaikutusmahdollisuudet omaan työhön ja työympäristöön”. Periaatteessa voit ajatella olevasi ”kevyt-yrittäjä” – pidät huolta omista projekteista ja asiakkaistasi, mutta saat aina tukea kun sitä tarvitset.

Rohkeus näkyy vahvasti siinä keiden kanssa teemme töitä (kuten jo edellisessä blogissamme totesimme). Jos emme näe, että johto on motivoitunut ja sitoutunut muutokseen, emme lähde tekemään yhteistyötä. Tämä on yksi hienoimmista asioista yrityksestämme ja se nostaa luottamuksen ilmapiirin ihan eri tasolle.

Voimme luottaa siihen, että emme jää vaikeissa tilanteissa yksin, eikä meidän tarvitse hyväksyä väärintekoja. Uskomme kuitenkin aina lähtökohtaisesti ihmisten olevan hyviä ja olemme kaikki keskeneräisiä – emme luovuta vaikeissa tilanteissa, kunhan näemme, että se on aidosti ratkaistavissa.

Uskomme, että ihminen tietää itse missä hänen on milloinkin parasta tehdä töitä. Meillä itsellämme on huippukiva toimisto, jota voi käyttää myös asiakkaiden (ja kavereidenkin) kanssa. Jos koet, että paras tapa tehdä on olla asiakkaan toimistolla, tee niin. Jos tarvitset rauhaa, jää kotiin tai mene kahvilaan. Jos tarvitset enemmän rauhaa, mene lomamatkalle – kortit ovat käsissäsi ja tiiminä saamme kaikki asiat sumplittua parhain päin.

Resonoiko kirjoitus sinussa? Laita meille hakemus ja palataan pian asiaan, haluamme kuulla sinusta lisää! Voit täyttää työhakemuksemme täällä.