Tiedote: Leidenschaft, Siqni ja Eezy Flow yhdistävät voimansa

EezyFlow-Leidenschaft-Siqni

Meillä on uutisia! Leidenschaft, Siqni ja Eezy Flow yhdistävät voimansa. Yhdessä muodostamme Suomen merkittävimmän tutkimus-, konsultointi- ja valmennustalon.

“Perustimme Leidenschaftin ja the Siqnificant Companyn muuttaaksemme suomalaisen tavan tehdä töitä. Iloksemme olemme todenneet, että Eezy jakaa tämän mission kanssamme. Se, että yhdistämme voimamme, on mielestämme upea uutinen suomalaiselle työelämälle. Yhdessä meillä on leveämmät hartiat viedä muutosta eteenpäin”, toteavat Leidenschaftin ja the Siqnificant Companyn perustajat Panu Luukka, Mona Rundberg ja Markus Jussila.

“Yritysmuotoilupalvelumme laajenevat, kun muotoilun, konsultoinnin ja valmennuksen ammattilaistemme joukkoon liittyy alan parhaita kulttuurimuotoilijoita. Pääsemme tarjoamaan laajan tutkimusportfoliomme lisäksi Siqnin vetovoimaisen ja laadukkaan tutkimustyökalun vauhdittamaan asiakkaittemme kasvua. Siqnin myötä meillä on Suomen ylivoimaisesti suurin työelämän datapankki sekä parhaat osaajat ja Leidenshaftin kulttuuriosaamisen avulla unelmissamme siintävät täydelliset yritykset ovat jälleen askeleen lähempänä”, Eezy Flown liiketoimintajohtaja Kalle Ruuskanen kommentoi.

Lue Eezyn tiedote: https://flow.eezy.fi/leidenschaft-ja-siqni

Yrityskaupan odotetaan toteutuvan 1.4.2022.

Eezy Flow on strategian, tutkimuksen, johtamisen ja muutosjohtamisen edelläkävijä.

Leidenschaft on Suomen ensimmäinen yrityskulttuuritoimisto, jonka missiona on muuttaa suomalainen tapa tehdä työtä ja tehdä kulttuurista todellinen kilpailuetu.

The Siqnificant Company:n Siqni on maailman ensimmäinen työntekijäymmärrystä kerryttävä ja työntekijäkokemusta mittaava työkalu. Vuonna 2021 Siqnin tutkimuksiin vastasi yli 200 organisaatiota 21 eri kielellä.

 

Lisätietoja:

Markus Jussila, toimitusjohtaja, Co-Founder, The Siqnificant Company & Leidenschaft
markus@leidenschaft.fi, puh. +358 50 3467 570

Panu Luukka, Co-Founder, The Siqnificant Company & Leidenschaft
panu@leidenschaft.fi, puh. +358 40 5300 889

Kalle Ruuskanen, liiketoimintajohtaja, Eezy Flow Oy
kalle.ruuskanen@eezy.fi, puh. +358 50 511 9723

 

Kuvassa vasemmalta oikealle Panu Luukka, Sami Asikainen, Markus Jussila, Pasi Papunen ja Mona Rundberg