Yrityskulttuuri ABC

Perusymmärrys yrityskulttuurista.

Mitä tarkoitetaan yrityskulttuurilla? Miksi se on tärkeää, ja kenen vastuulla se on?
Vai voiko yrityskulttuuria edes johtaa?

Miksi yrityskulttuuri ABC?

  • Yhteinen ymmärrys yrityskulttuurista, sen synnystä  ja sen johtamisesta.
  • Innostus arvojohtamiseen.
  • Lähtölaukaus yrityskulttuurin tietoiseen johtamiseen.

Mitä saat kun tilaat meiltä Kulttuurin ABC:n?

Suomen selkein, seikkaperäisin ja viihdyttävin valmennus yrityskulttuurista. Valmennuksen päätavoite on innostaa ja saada osallistujat kartalle siitä, mitä yrityskulttuurilla oikeasti tarkoitetaan ja miten sitä voidaan johtaa. Valmennuksessa avataan yrityskulttuuria käsitteenä sekä yrityskulttuurin merkitystä yritysten menestyksessä. Käymme läpi sen, mistä tietoinen yrityskulttuuri koostuu ja miten sitä konkreettisesti johdetaan. Valmennus pohjautuu Panu Luukan Yrityskulttuuri on kuningas -kirjaan ja siinä, kuten kirjassa, on sopivasti teoriaa ja riittävästi käytäntöjä.

Valmennuksen kesto taukoineen on tarpeestanne riippuen 2-4 tuntia. Lopputuloksena osallistujilla on jaettu yhteinen ymmärrys yrityskulttuurista, sen merkityksestä ja sen johtamisesta.

Ota yhteyttä

Helppoa kuin ABC!

Me emme halua koskaan syödä yksin. Olemme halukkaita ja innokkaita keskustelemaan kanssasi mistä tahansa haasteesta tai mahdollisuudesta, jonka äärellä päiväpainisi käyt. Jos hyvin käy, voimme löytää yhdessä ratkaisun haasteisiisi. Olemme myös rohkeita sanomaan ei, jos emme ole parhaimmillamme haasteesi ääressä. Kanssamme vietetty tunti ei vielä tähän mennessä ole vienyt yhtään organisaatiota taaksepäin.

Jos yrityskulttuuri on sinulle tai yrityksellesi tärkeä, ota yhteyttä.