Leidenschaft kasvaa – yhdestä tuli kaksi!

Kahden yrityksen yhdistyessä kerrotaan aina, miten kahdesta tulee enemmän kuin osiensa summa. Leidenschaftissa ei kuitenkaan ole koskaan tavattu tehdä asioita kuten muut niitä tekevät, siksi päätimme, että yhdestä tuleekin kaksi. Vuoden 2019 alkaessa Leidenschaftin rinnalle perustettiin uusi yritys, The Siqnificant Company.

Koko maailma ja etenkin Suomi, tarvitsee uuden tavan tehdä töitä. Siksi perustimme alun perin Leidenschaftin, Suomen ensimmäisen yrityskulttuurimuotoilutoimiston.  Eikä tämä muutos ei ole fiiliskysymys vaan pakko. Se on pakko niin yksilön kuin perheiden hyvinvoinnin takia. Se on pakko myös, mikäli haluamme säilyttää Suomen kansallisen kilpailukyvyn. Ja mehän haluamme.

Muutosta ei voi tehdä, jos ei tiedä mitä ihmiset kaipaavat työltään

Oli alusta asti selvää, ettei haluamaamme muutosta voi tehdä ilman, että ymmärrämme mitä ihmiset elämältään ja työltään kaipaavat. Selvittääksemme sen niin ihmisille itselleen kuin yritysten johdolle kehitimme maailman ensimmäisen työntekijäymmärrystyökalun, Siqnin. Kuten arvasit, niin Siqni-liiketoimintamme siirtyi uuteen yhtiöömme The Siqnificant Companyyn.

Olisi hienoa kertoa, että suunnittelimme Siqnin alusta alkaen menestystuotteeksi ja isoksi liiketoiminnaksi. Ei se ihan niin mennyt. Siqnin piti olla sisäänheittotuote Leidenschaftin muille palveluille. Kävi kuitenkin nopeasti selväksi, että tuote todella toimii. Se toimi niin hyvin, että vuonna 2018 lähes 100 suomalaista yritystä käytti Siqniä ymmärtääkseen paremmin henkilöstöään ja ennen kaikkea johtaakseen heitä paremmin. Siqnin asiakkaat ovat olleet äärimmäisen tyytyväisiä ja vuosi 2019 näyttää kerrassaan lupaavalta. Siksikin Siqni ansaitsee oman yrityksen.

Leidenschaft ja The Siqnificant Company jatkavat kumpikin kasvuaan ja monesti myös yhteisten asiakkaiden parissa. Leidenschaft kehittyy kohisten ja uusin työntekijämme Mira aloittaa 14.1.2019. Kevään aikana palkkaamme vielä 2-3 uutta laidaria tiimiimme, joten jos tunnet intohimoa parempaa työelämää kohtaan, niin älä epäröi olla yhteydessä meihin. Lupaan, että se kannattaa.

Hyvää Uutta Vuotta 2019!

Markus