Webinaaritallenteet

tietopankki

Kaikki lähtee yrityskulttuurista

Tälle sivulle kokoamme webinaaritallenteet yrityskulttuuriin liittyen. Ota siis mukava breikki päivääsi ja ammenna inspiraatiota yrityskulttuurin johtamiseen!

Mikäli nautit yrityskulttuuritietoutta mielelläsi myös muussa muodossa, hyppää blogiimme ja kuuntele podcastiamme.  Pidämme meteliä yrityskulttuuriasioista myös LinkedInissä. Ja muista, kaikkea ei ole pakko hanskata itse, vaan on ok ja usein myös kannattavaa pyytää apua. Tutustu palveluihimme yrityskulttuurimuotoilun saralla.

Tallenteet

Culture Club 15.2.2022
Kenen vastuulla on yrityskulttuuri?

Kirja

Yrityskulttuuri on kuningas

Yrityskulttuurimuotoilijamme Panu Luukka on kirjoittanut yrityskulttuuria käsittelevän kirjan Yrityskulttuuri on kuningas – Mikä, miksi ja miten?

Kaikki alkaa yrityskulttuurista. Oikeanlainen yrityskulttuuri rakennetaan jokaisen yrityksen omista lähtökohdista; sitä ei voi kopioida.

Voittavan kulttuurin rakentaminen edellyttää työntekijäymmärrystä. Sen ja yrityskuluttuurin avulla muodostetaan toivotunlainen työntekijäkokemus, joka taas johtaa toivottuun asiakaskokemukseen; näiden kokemusten rajapinnassa syntyvät organisaation todellinen brändi ja maine.

Parhaimmillaan asiakaskokemus johtaa asiakasuskollisuuteen, joka lopulta määrittää yrityksen menestyksen. Kaikki lähtee organisaation ihmisistä ja kulttuurista, joka ohjaa heidän toimintaansa. Siksi kulttuuri on kuningas.

Tämä helppolukuinen – ja räväkkä – kirja auttaa tämän vuosituhannen johtajia sekä ymmärtämään että johtamaan yrityksen kulttuuria.

Voit tilata sen Alma Talentin -verkkokaupasta.

yrityskulttuurikirja

Tilaa kirjaan liittyvä podcast-sarja Spotifysta, Applesta tai katso YouTubesta.

Yrityskulttuuri on kuningas