Siqni – Haussa kaksi myyntitykkiä

Saisiko olla intohimoisempaa työelämää?

Miltä tuntuisi aloittaa myyntispiikkisi noilla sanoilla?  Meillä se on mahdollista, sillä haemme nyt kahta myyntitykkiä myymään markkinoiden uudenaikaisinta henkilöstökyselyä Siqniä.

Siqni on kehittämämme, edelläkävijäyritysten henkilöstökysely, joka selvittää organisaation työntekijöille merkityksellisimmät asiat ja niiden toteutumisen yritysten arjessa; Tätä kutsumme työntekijäymmärrykseksi.

Työntekijäymmärryksen avulla organisaatiot saavat työntekijöidensä intohimon organisaationsa käyttöön, siksi Siqni muuttaa yrityksiä ja saa ne menestymään.

Meillä on jo nyt paljon tyytyväisiä asiakkaita. Sinun tehtävänäsi on tuoda niitä lisää.

Uskomme vahvasti siihen, että tässä ajassa valta on hyvillä työntekijöillä. Hyvät ihmiset valitsevat työnantajansa, eikä toisinpäin. Tiedämme myös sen, että kasvu rakentuu hyvien ihmisten varaan. Siksi meidän, ja kaikkien muidenkin, tulisi ymmärtää mitä hyvät myyjät arvostavat. Kiitos Siqnin – me tiedämme sen:

Meillä pääset myymään tuotetta, josta voit olla aidosti ylpeä. Kollegoinasi on intohimoisten huippuammattilaisten tiimi, joka tukee asiakkaidemme kehitystyötä Siqni-kyselyn jälkeen niin pitkälle kuin tarve on. Me saamme muutoksia aikaan.

Ei palkkakattoa

Ymmärrämme hyvän myyjän arvostavan motivoivaa palkkausta, joten palkkasi on sidottu suoritukseesi ja kuten suorituksellesi, ei myöskään palkallesi ole kattoa.

Edellytämme aikaisempaa myyntikokemusta ja selkeitä näyttöjä tavoitteellisesta ja onnistuneesta uusasiakashankinnasta. Me onnistumme tiiminä ja siksi tuleva myyntitykkimmekin ymmärtää tiimityön merkityksen. Hali-hali, pusi-pusi-hengestämme huolimatta, edellytämme myyjiltämme kykyä toimia oma-aloitteisesti ja itseohjautuvasti.

Leidenschaftilla pääset mukaan porukkaan, joka työskentelee intohimoisesti muuttaakseen suomalaista tapaa tehdä töitä. Himmailijoita emme jengiimme edelleenkään halua.

Jos jokin värähti, käy täyttämässä työhakemuksemme täältä 2.4. mennessä.

Lisätietoja tehtävästä saat toimitusjohtajaltamme Markus Jussilalta (p. 050 346 7570).

Sharing is caring...Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
No Comments

Post A Comment